Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Vinhandel København

Om_os

Specialister i Østrigske vine

Vinothek Marquart leverer vine fra 13 forskellige vingårde. Vingårdenes placering i Østrig dækker fra nord til syd. Vi tilbyder alle former for vin – rød, hvid, rosé, mousserende og dessertvin.

Vinothek Marquart startede i august 2009. Vi har igennem 2 år besøgt de 13 vingårde personligt som grundlag for vor opstart. Alle vores vin er blevet smagt på gårdene og personligt udvalgt for at give dig den bedste vinhandel i København.

 

Besøg vores vinhandel i København

Vi fik ideen til at starte et vinothek – en kombination af vinbar og vinforretning – fra Østrig, således at man kan købe smagsprøver på vinen, og finde den flaske, som passer bedst.

I jagten på ikke at ligne nogle andre, har vi valgt udelukkende at koncentrere os om østrigske vine af vores egen import. Udvalget er stort og der er noget til alle smagsindtryk.

Vi har totalt renoveret butikken i Thorshavnsgade 24, så den i dag står i rå mursten og specielbyggede vinreoler.  Et absolut perfekt sted for vinelskere , der ønsker at opleve smagen af Østrig.

Her har du mulighed for at smage på østrigsk vin og gøre en god vinhandel.

 

Webshop

I vores webshop har vi et stort udvalg af østrigsk vin. Her har du mulighed for at finde præcis din ynglingsdrue i dit prisleje og gøre en god vinhandel.